Azi, 20 iulie2020, începe o nouă etapă în reconstruirea județului nostru. Pe 27 septembrie tu vei alege cum va arăta pentru următorii patru ani.
Semnează pentru candidații Alianței USR PLUS din localitatea unde ai adresa din buletin sau viza de flotant, până pe 10 august și ajută-ne să schimbăm Doljul. Oraș cu oraș. Comună cu comună. Stradă cu stradă.


Descarcă formularul pentru susținerea candidaților noștri la Primăria din localitatea ta și la Consiliul Județean Dolj:

Completează și semnează o listă pentru Consiliul Local și Primarul din localitatea ta. În cazul Craiovei vei scrie în stânga sus “Alianța USR PLUS, Săuleanu Lucian Bernd”.

De asemenea completează și semnează o listă separată pentru Consiliu Județean Dolj, în care vei scrie în stânga sus “Alianța USR PLUS, Bratu Silviu”.


Ghid de completare liste susținere candidati pentru Primărie și Consiliu Județean - Este prezentat un model pentru un municipiu și județ din România. Adaptati textul la localitatea/ orașul/municipiul și județul pentru care completați.

De ce candidez?

Candidez din convingere, nu din interes. Sunt craiovean, sunt născut în Craiova, educat în Craiova, profesez în Craiova.

Administrația craioveană, în acest moment, este deficitară. Fiind jurist, plec de la niște texte clare și fundamentale, mai puțin cunoscute și mai puțin aplicate, cum este art. 16 din Constituție care spune că toți cetățenii sunt egali nu numai în fața legii, ci și a autorităților publice locale și centrale.

Vreau să schimbăm relația primar-primărie și craioveni. Vreau s-o îmbunătățim, vreau ca funcționarii publici să fie văzuți altfel, să ajute cetățenii.

Intenția mea și a echipei mele este de a oferi mai puțină politică și mai multă administrație.

Nu vreau să vă fac promisiuni. Cred că sunteți sătui de sutele de locuri de muncă promise, de investiții, de alte avantaje pe care ar fi trebuit să vi le ofere administrația PSD, de la locuințe, blocuri sau transport în comun european.

Vă asigur că mă voi preocupa în fiecare zi să îmbunătățim condițiile din acest oraș. De pildă, Primăria Craiova are multe pierderi în zona economicului și a juridicului. Cele mai mari complicații sunt la Direcția Patrimoniului. Dosarul de faliment al Termo este o altă problemă care nu ar fi trebuit să apară.

Mi-am propus în acest context transparență. Vreau mai multă transparență. Administrația publică locală PSD nu a oferit craiovenilor ceea ce merită.

Ne trebuie un oraș frumos, ne trebuie un oraș în siguranță. Eu și echipa mea vom fi în stare să oferim acest nou proiect Craiovei.

Împreună schimbăm România!